Online Intro & 1st Field Day

## Online Intro - Aug. 17, 12-2:30pm

- > 11:45 (15 min) Presenter log-on/tech test
- > 12:00 (5 min) Project intro/overview Ben
- > 12:05 (15 min) Participant intros ALL
  - Name, organization, interest in riparian buffers
- > 12:20 (5 min) Thanks/Intro Propagate Ben
- 12:25 (45 min) Propagate (Intro to multifunctional, for-profit riparian buffers) -Audrey / Mark
- > 1:10 (5 min) Thanks/Intro Landscape Interactions Ben
- > 1:15 (45 min) Landscape Interactions (Intro to pollinator habitat?) Evan
- > 2:00 Thanks/Field day reminder/Close out

## 1st Field Day (Great Wonder/Bard) - Aug. 24, 1-5pm

- > 12:00 Ben arrives/meet with Forge Media
- > 12:45 (15 min) Presenters arrive/set-up
  - 78 Schneider Rd, Livingston, NY 12534
- > 1:00 (5 min) Participants arrive
- > 1:05 (10 min) Welcome/GW overview Mark/Audrey
- > 1:15 (75 min) Tour GW/Highlight buffer-related plantings and methods Mark/Audrey
- > 2:30 (30 min) Drive to Bard field: 42.00095877911974, -73.90921087996828
  - Park here and then walk 15 min to site: <u>https://goo.gl/maps/EgCFH1xDvVvQ5dDo7</u>
- ➤ 3:00 (5 min) Arrival/parking
- > 3:05 (10 min) Check in/Bard overview Evan and company
- 3:15 (75 min) Tour Bard field/"Site analysis and design of agricultural land for at-risk pollinator species" - Evan
- > 4:30 (30 min) Q&A/wrap-up/next steps for online Winter sessions

This material is based upon work supported by the National Institute of Food and Agriculture, U.S. Department of Agriculture, through the Northeast Sustainable Agriculture Research and Education program under subaward number <u>ENE22-177</u> and managed by a partnership between <u>Berkshire Agricultural Ventures</u>, <u>Propagate</u>, and <u>Landscape Interactions</u>. Any opinions, findings, conclusions, or recommendations expressed in this publication are those of the author(s) and do not necessarily reflect the view of the U.S. Department of Agriculture.