Shakopee Winter Seminar Agenda

Wednesday, Feb. 6, 2019 8:30am-4:30pm (1-hour lunch & 2 30-min breaks) Canterbury Park

8:30-8:45 15min **Welcome**

8:45-10:15 90min Putting Biology into Practice (similar to dealer meeting)

Structure - *Gary 20min* Biology - *Ariel 20min*

Fertilizer/Applications - *Gary 30min* Bringing it all Together - *Alan 20min*

10:15-10:45 30min **BREAK**

10:45-11:45 60min Nitrogen, Microbes, Roots; Breeding Corn for Nitrogen Effi

ciency & Fixation. Dr. Walter Goldstein

11:45-12:45 60min **LUNCH**

12:45-1:15 30min Tilth-Induced Weed Control: *Premium Manure Treat - Alan*

1:15-2:45 90min Tools & Techniques for Weed Control - Gary & Reggie moderate

Paul Novacek 25min Ben Sattelberg 25min Stan VanderKooi 25min

2:45-3:15 30min **BREAK**

3:15-4:00 45min **Reducing Mycotoxins in Feed** - *Mike Bettle*

4:00-4:30 30min What's on the Horizon? - Dean

4:30-5:30 60min **BONUS Q&A**

^{*}Updated 1/31/2019